Contacteaza-ne!

Iti multumim ca ai vizitat site-ul Domestos! Cautam intotdeauna sa ne perfectionam serviciile, impartaseste-ne opiniile tale! Te invitam sa ne scrii daca ai intrebari, sugestii sau reclamatii! Pentru informatii suplimentare si raspunsuri la intrebari legate de site-ul Domestos, precum si de produsele Domestos, ne poti contacta folosind formularul de contact de mai jos:

*Camp obligatoriu

TIPUL PROBLEMEI*
Cum va putem ajuta? Scrieti intrebarile/comentariile aici*

INFORMATII NECESARE

Adresa de e-mail*
Sex
Apelativ
Prenume*
Nume
Tara

INFORMATII DESPRE PRODUS

Produs
Gramaj
Data achizitiei
Exista cod de bare pe produs?
Codul de bare
(Verificati daca codul inscris are maxim 10 cifre)
Data de expirare
Asigurati-va ca ati trecut toate caracterele (de ex: 06/10, 08290JU40 sau JUN0412BUO)
Exista numar de lot?
Numar lot
Ex: MAY1513BUO 16:56 L37 sau ceva similar ar trebui sa se regaseasca in apropierea datei de expirare
Numele magazinului de unde ati facut achizitia

INFORMATII PERSONALE

Adresa
Judet
Oras
Cod postal
Numar de telefon

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Apreciem increderea pe care o aveti in compania si marcile noastre, oferindu-ne datele dumneavoastra personale. Nu vom utiliza datele dumneavoastra personale decat intr-un mod care este corect , cinstit si demn de increderea pe care ne-o oferiti!
Aveți dreptul de a solicita informatii despre felul in care datele dumneavoastra personale sunt utilizate de noi. Suntem intotdeauna onesti si transparenti atunci cand vine vorba despre informatiile pe care le colectam, cum le utilizam pe acestea, cu cine le impartasim si pe cine trebuie sa contactati daca aveti vreo ingrijorare in aceasta privinta.
Ne vom lua toate masurile rezonabile de protejare a datelor dumneavoastra personale.
Vom respecta toate legile si regulamentele aplicabile in ceea ce priveste protectia datelor personale, vom coopera cu autoritatile ce protejeaza datele cu caracter personal.

* Sunt de acord ca datele mele personale comunicate prin intermediul site-ului si/sau la telefon sa fie procesate de catre UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE SA, cu numar de operator 2220, pentru a primi raspuns la intrebarile mele sau/si pentru solutionarea reclamatiilor formulate, putand fi transferate catre orice alta companie membra a Grupului Unilever pentru solutionarea solicitarilor mele.

Da, doresc sa primesc informatii, materiale promotionale si oferte despre produsele Unilever;

Da, doresc sa primesc informatii, materiale promotionale si oferte doar despre produsele Domestos.

Prin bifarea acestor casute sunt de acord ca datele mele personale sa fie colectate de catre USCE , cu numar de operator 2220, si utilizate in activitati de marketing direct ulterior, putand fi transferate catre orice alta companie membra a Grupului Unilever sau persoana imputernicita.