Misiunea DOMESTOS

Sa ajutam pe toata lumea sa aiba o toaleta curata si sigura.
Stiati ca 35% din populatia lumii nu are acces la reteaua de canalizare? Acest lucru conduce la contactarea unor boli precum diareea, care ucide in fiecare zi aproape 2.000 de copii sub cinci ani.

De aceea ne propunem sa ne implicam  activ si sa ajutam la imbunatatirea standardelor de igiena in zonele defavorizate.
Astfel, Domestos si Unilever si-au luat angajamentul sa imbunatateasca accesul  la toalete curate si sigure pentru 25 de milioane de persoane, pana in 2020. Pentru a ne atinge scopul am  dezvoltat campanii dedicate pentru cresterea gradului de constientizare a crizei sanitare.

domestos_unicef_img

DOMESTOS SUSTINE UNICEF

In multe comunitati din intreaga lume oamenii nu au acces la toalete curate si sigure, expunandu-se astfel la umilinte si la situatii periculoase. Programele UNICEF creeaza sustinatori locali care inteleg importanta igienei si o pot promova in cadrul comunitatilor din care fac parte. Datorita contributiei Domestos din ultimii doi ani, peste un milion de oameni vor avea acces la toalete curate si sigure.

SCHIMBARI DURABILE

Activitatile desfasurate impreuna cu UNICEF au ca scop generarea conversatiilor in jurul temei crizei sanitare, oferind oamenilor oportunitatea de a-si exprima parerea. Astfel, promovam bunele practici de igiena si ajutam la formarea mediatorilor care vor merge in comunitati si vor demonstra legatura dintre lipsa toaletelor si raspandirea bolilor.

Furnizam materiale de igienizare – micii antreprenori, constructorii si artizanii au beneficiat de pregatire in marketingul produselor sanitare in Gambia, Sudan, Pakistan, Filipine si Vietnam. Acestia se vor asigura ca persoanele care doresc sa cumpere o toaleta vor avea acces la materialele potrivite.

35.900 de elevi din Nicaragua, Sudanul de Sud, Sudan si Vietnam au beneficiat de programele care le garanteaza accesul sigur la apa, canalizare si igiena.

CUM PROGRESAM

Peste un milion de oameni au fost deja ajutati prin intermediul programelor noastre.
Puteti cunoaste povestile unora dintre ei pe site-ul http://www.unicef.org/wash/.