Afla despre Igiena de 10 Igiena de 10 in scoli Lanseaza provocarea Inscrie-ti clasa Descarca materialele Clasele inscrise Castigatori

Susţine igiena de 10 alături de Domestos!

Perioada de înscriere este: 15.09 – 30.11.2016

Domestos susţine igiena de 10 şi contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de igienă în şcoli şi grădiniţe.
Concurs derulat cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.

A început un nou an şcolar, iar şcolile şi grădiniţele îşi aşteaptă elevii. Însă, statisticile arată că, în România, 1 din 5 şcoli nu are autorizaţie sanitară (sursa: www.mediafax.ro). Zeci de unităţi de învăţământ nu au fost renovate de multă vreme, iar condiţiile de igienă s-au deteriorat de la an la an.

Întocmai din acest motiv, Domestos, expertul în igienă, lansează şi în 2016 concursul “Suștine Igiena de 10”,
inițiativă desfășurată cu sprijinul Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, prin care invită elevii din ciclul primar şi preşcolar să realizeze, sub îndrumarea profesorilor sau a educatorilor, lucrări ilustrând semnificația igienei de 10, precum şi modalitățile de combatere a virusurilor și bacteriilor. Tema sub care se desfăşoară această iniţiativă este “Căpitanul Igienă salvează lumea de microbi şi bacterii!”
La finalul campaniei 5 școli se vor bucura de înlocuirea echipamentelor sanitare învechite.

IMPORTANT: Înscrierea lucrărilor se realizează doar de către învăţător, respectiv educator, în numele clasei.
Fiecare clasă poate înscrie o singură lucrare (orice format: poză, video, text etc). Perioada de înscriere este: 15.09 – 30.11.2016Ce putem câștiga?

Cele mai originale 5 lucrări alese de către un juriu vor câștiga unul dintre următoarele premii, destinate îmbunătăţirii condiţiilor de igienă din toaletele unităților de învățământ:

Toate cele 5 școli/grădinițe câștigătoare vor primi kituri educaționale pentru elevii implicaţi în realizarea lucrărilor şi produse Domestos.
Unităţile de învăţământ clasate pe locurile 6-10 vor fi şi ele câştigatoare! Premiile acordate: produse Domestos pentru școli mai curate.


Câștigători sunteți toți!
Domestos oferă premii garantate tuturor! Fiecare copil din clasele/grupele participante, va primi un puzzle magnetic cu rama foto magnetică!

*Fotografiile premiilor sunt cu titlu de prezentare.

Inscrie-ți clasa! regulamentul complet