SUSȚINE IGIENA ÎN ȘCOLI ALĂTURI DE DOMESTOS!

Perioada de înscriere este: 24.09.2018-03.12.2018

A sunat clopoțelul, iar școlile și grădinițele din România își așteaptă cu nerăbdare elevii. Anul acesta, pentru al patrulea an consecutiv, Domestos își propune să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de igienă din școli și grădinițe, dar și să îi învețe pe cei mici cum să se ferească de microbi.

Concursul Domestos “Susține Igiena în școli!” invită profesorii și educatorii din ciclul primar şi preșcolar să scrie și să trimită o scrisoare despre igiena în baia din școala sau grădinița lor, precum şi modalitățile de combatere a virusurilor și bacteriilor. Tema sub care se desfăşoară această iniţiativă este „Scrie o scrisoare despre condițiile de igienă în baia din școala ta și Domestos îți poate sări în ajutor!” 

Perioada de înscriere este: 24 septembrie – 03 decembrie 2018.

Primele 200 școli și gradinite care obțin cel mai mare punctaj (respectiv cumuleaza cel mai mare numar de voturi) vor fi desemnate semifinaliste urmând să treacă în cea de a doua parte a stabilirii clasamentului – etapa de jurizare.

În funcție de clasamentul stabilit în urma etapei de jurizare, școllie și grădinițele situate pe primele 5 locuri vor câștiga următoarele premii:5.000 EURO

4.000 EURO

3.000 EURO

2.000 EURO

1.000 EUROLOCURILE 6-100 POT CÂȘTIGA CÂTE UN PACHET CONȚINÂND:

Domestos
extended power pine 750ml

Domestos
3in1 power pine

Câștigători sunteți toți!

Domestos oferă premii garantate tuturor! Fiecare copil din clasele/grupele participante, va primi un premiu garantat: un rucsac cu Capitanul Igienă.

Garantat

Rucsac sport cu Capitanul Igienă

*Fotografiile premiilor sunt cu titlu de prezentare.